Ameriško priznanje za novo svetilo EyenV okviru sejma LIGHTFAIR INTERNATIONAL v Las Vegasu, ki je največji sejem za arhitekturno in komercialno razsvetljavo v severni Ameriki, je bilo svetilo Eyen nominirano za priznanja LFI Innovation Awards. Uvrstitev med najbolj inovativna svetila v kategoriji Commercial Indoor je prvo priznanje za peresno lahko svetilo iz karbonskih vlaken, ki ga je podjetje Intra lighting premierno predstavilo aprila 2012 na sejmu Light+Building v Frankfurtu.


Novo svetilo Eyen preseneti s svojo eleganco in domišljeno sestavljivostjo. Peresno lahko ohišje iz karbonskih vlaken povezuje različno število visoko učinkovitih LED reflektorjev v izjemno atraktivno svetilo, ki je kot ustvarjeno za zahtevnejše, domišljeno oblikovane ambiente. Vrhunski dizajn svetila, inovativen hladilni sistem in visoka učinkovitost LED reflektorjev s CoB tehnologijo navdušijo tudi najbolj zahtevne uporabnike. Širok nabor možnosti, ki jih omogoča sestavljivost svetila in različno število reflektorjev, odsotnost IR in UV sevanja ter dolgotrajno delovanje brez vzdrževanja so dodatne prednosti tega lepega in hkrati zelo učinkovitega svetila, razvitega v sodelovanju Intra lighting with Tokio s studiem Asobi. Nominacija za LFI Innovation Awards je pomembno priznanje za njegovo inovativnost in tehnološko naprednost.


Razvojni dosežki podjetja Intra lighting vse bolj navdušujejo kupce po vsem svetu. Vrhunski dizajn, uporaba najnovejših tehnologij in številne inovacije pri razvoju novih svetil Intra lighting pa vse pogosteje prepričajo tudi mednarodne strokovne žirije. V zadnjem letu je podjetje Intra lighting za svoje razvojne dosežke dobilo že dve prestižni priznanji: Good Design Award in Design Plus.slika